Kennisbank Zimbra

Via onze online kennisbank kan iedereen zich wegwijs maken in het gebruik van Zimbra. De kennisbank beschikt over talrijke artikelen en video's die u vrij kunt raadplegen. Het aanbod richt zich op zowel de eindgebruiker als de beheerder van Zimbra.

Lees meer

Consultancy

MailCasa ondersteunt organisaties met functioneel en technisch advies bij het gebruik van Zimbra. Wanneer u tegen vragen en issues aanloopt waarvoor u wat extra kennis zoekt kunt u de expertise van KovoKs inhuren.

Lees meer

Training

MailCasa verzorgt online en on-site trainingen voor eindgebruiker en beheerders van Zimbra. Online trainingen bestaan uit webinars en trainingsvideo's die respectievelijk gezamenlijk en individueel worden doorlopen.

Lees meer

Helpdesk

MailCasa biedt haar klanten een helpdesk gericht op eindgebruikers en beheerders van Zimbra. Als klant van MailCasa kunt u als eindgebruiker of beheerder van Zimbra altijd bij ons terecht met uw vragen.

Lees meer

Volg ons!Bezoek onze Facebook paginaLees onze tweetsBezoek onze Google plus paginaBezoek onze Youtube filmjes
MailCasa © Produkt van KovoKs B.V. en AS & S
Vragen? Bel: +31 (0)345 - 200 010 of e-mail ons.

Over MailCasa

MailCasa is een produkt van KovoKs en Advice Solutions & Services. KovoKs ondersteunt Nederlandse bedrijven en AS & S ondersteunt Belgische bedrijven.
Op deze website vindt u alle informatie die van pas kan komen bij de aanschaf en het gebruik van Zimbra.